huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

Försäkringspaket för medlemmar i PGA of Sweden

Provins Insurance AB, PGAs samarbetspartner, har genom sitt dotterbolag Svenska Sportförsäkringar AB tagit fram försäkringslösningar specialanpassade till PGA Tournament Players (TP) och PGA Club Professionals (CPM). CPM omfattar även Q-Trainees och Trainees.

Alla PGA of Swedens medlemmar som är skrivna i Norden (Island undantaget) har en olycksfallsförsäkring som ingår i medlemsavgiften. Läs vad denna omfattar via länk till vänster ”Försäkring i medlemsavgiften”.

Här nedan presenterar vi fem försäkringslösningar/paket, ett för TP samt fyra olika för CPM beroende på vilka verksamheter man driver och om man är anställd eller har ett entreprenadavtal. När du klickat dig vidare via en länk får du där förslag sammansatt utifrån ett ”MÅSTE” – ”BORDE” – ”EXTRA” perspektiv.

  1. Förslag på försäkringslösning/paket för yrkesspelare TP; klicka här
  1. Förslag på försäkringslösning/paket för Club Pro CPM som är entreprenör på Golfklubb/Anläggning men ej driver shop; klicka här
  1. Förslag på försäkringslösning/paket för Club Pro CPM som driver shop i eget företag/firma; klicka här
  1. Förslag på försäkringslösning/paket för Club Pro CPM som är anställd på GK /Anläggning; klicka här
  1. Förslag på försäkringslösning/paket för Club Pro CPM som har en kombination av anställning och egen firma/bolag. klicka här