huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

PGA Networking Summit 27-29 oktober 2021

 

PGA Networking Summit ett nytt men så efterlängtat utbildningevent

Vi känner ett stort uppdämt behov att träffas igen. Vi får även från många håll indikationer att vi alla har jobbat extra mycket under pandemin. Det känns därför passande att vi fokuserar på dig som individ och yrkesperson. Av just den anledningen så sätter vi temat till ”Focus on You”.

Tanken är att det blir dels lite som en ”säsongs” after work där vi träffas, nätverkar, utvecklas, men även har roligt och från en möjlighet att ladda batterierna efter en intensiv säsong. Vi kommer naturligtvis även få ta del av en rad intressanta föreläsningar som kommer handla om stresshantering, hållbarhet, kost och träning och mycket mer som du kommer ha nytta av.

Programmet inleds på torsdagsmorgon du hittar detaljerna nedan.

Vi passar även på att sedvanligt på torsdagskvällen ha en galamiddag med utmärkelser och hyllningar.

Så väl mött på Hotell Tylösand 28-29 oktober. Men varför inte checka in redan den 27e. Lägg några timmar i det fina spat, äta en god middag och umgås med PGA kollegorna? Du är värd det……

 

Program           Kursavgift           Rumspriser           Föreläsare           Anmälan


Program

Onsdag

Löpande under dagen Incheckning för de som väljer att komma redan den 27e. Spendera tid i spat, läs en bok, ta långa promenader på stranden. Ladda batterierna helt enkelt.
från 19.00 Networking middag. Vi äter minglar och umgås med kollegor.


TORSDAG

09:00-09:15 Officiell öppning av Networking Summit 
Ordf. Marcus Lindell/Johan Hampf/Sofia Strindholm
09:15-10:15 Långsiktig hållbarhet i en stressfylld tillvaro
Hur fungerar vi människor under stress? Och hur kan du optimera dina förutsättningar för att prestera under perioder av hög press. Lär dig strategierna som funkar och hur ditt sätt att hantera stress även kan användas för att prestera bättre på golfbanan.
Anders Ekstrand
10:15-11:00 Nätverkande, kaffe och mingel med kollegor och PGA partners
12:00-13:30 Långsiktig hållbarhet i en stressfylld tillvaro (forts.)
Hur fungerar vi människor under stress? Och hur kan du optimera dina förutsättningar för att prestera under perioder av hög press. Lär dig strategierna som funkar och hur ditt sätt att hantera stress även kan användas för att prestera bättre på golfbanan.                                                                                                        Anders Ekstrand
12:00-13:30 Lunch, nätverkande och mingel med partners o kollegor
13:30-14:30 Kost och träning för en hållbar livsstil
Vad stoppar du i dig och hur påverkar det dig? Ta steget till ett sundare liv genom små förbättringar både med enkel träning och rätt kost.
Jonas Jonason
14:30-15:00 Nätverkande, kaffe och mingel med kollegor och PGA partners
15:00-15:30 HTU examenspresentationer
15:30-16:15 PGA Panel, Golfen idag, golfen i morgon hur påverkar det dig? Nytt från golfsverige. 
Tid för Spa, mingel och erfarenhetsutbyte
19:00 Galamiddag

FREDAG

09.00-12.00 Effektfull
En föreläsning du bara inte vill missa om att inte bara vara effektiv utan även effektull samt vad det innebär.
Simon Elvnäs
10.00-10:30 Paus
Kaffe, vatten, frukt och mingel
12:00 Lunch/mingel med partners och kollegor och avslut

Kursavgift

Kursavgiften för PGA Networking Summit är 1450:- + moms och betalas mot faktura från PGA.
I avgiften ingår lunch torsdag – fredag samt galamiddagen.
Detta pris gäller fram till och med den 27:e september. Därefter är avgiften 1900:- + moms.

PGA Networking Summit är öppen endast för PGA medlemmar samt speciellt inbjudna gäster.


Rumspriser

Varje deltagare ansvarar för sitt boende. Hotel Tylösand erbjuder PGA boende till speciellt framtagna priser. Du bokar direkt med hotellet på telefon 035 305 00 och uppger bokningskod ”PGA”

Bokning av rum skall ske senast den 27 september. Först till kvarn gäller.

Samtliga priser är angivna exkl. moms 

Logi och frukost/natt 

1479 kr/person i enkelrum flygel 

1009 kr/person i dubbelrum flygel 

1629 kr/person i classic design enkelrum 

1084 kr/person i classic design dubbelrum 

1984 kr/person i deluxe enkelrum 

1254 kr/person i deluxe dubbelrum 

1154 kr/person i deluxe trippelrum 


Anmälan

Du anmäler dig via formuläret här


Föreläsare


Simon Elvnäs

Simon är leg. arbetsterapeut, doktorand vid KTH och har en magister i ergonomi samt är en populär föreläsare. Sedan 2010 driver han ett uppmärksammat forskningsprojekt som studerar det faktiska beteendet hos ledare och chefer. Simon Elvnäs har i denna världsunika forskningsstudie filmat hundratals ledare och kartlagt deras beteenden. Forskningen drivs av ett engagemang att finna vägar för hållbar och evidensbaserad beteendeutveckling i verksamheter och organisationer. Med denna unika och interaktiva forskningsmetodik har Simon Elvnäs lyckats studera ledares agerande i många olika typer av verksamheter och situationer. Ny och viktig kunskap har utvecklats som kan öka effekten av ledarskapet i linje med verksamhetens mål.


Anders Ekstrand

Anders är psykolog och är specialiserad mot idrottspsykologi. Han arbetar med några av Sveriges främsta elitidrottare och har även varit delaktiga i en rad Svenska landslag.


Jonas Jonason

Jonas startade sin karriär som PGA Professional och vidareutbildade sig senare inom Ortoped medicinsk terapi, Funktionsmedicin och Elitträning. Utbildad utifrån ett holistiskt synsätt har fött Jonas tanke och nyfikenhet till att förstå hur olika system i kroppen är beroende av och fungerar tillsammans för att öka prestation, skapa friska och välmående individer till att uppnå stordåd.

 

Innan Jonas startade Elitcenter jobbade han som Elittränare på STAC i Ronneby med specialitet inom sports performance och rehabilitering. Jonas är en del av utbildningsteamet för STAC Academy och CHEK Institute som utbildar inom rehabilitering, träning och holistisk livsstils coachning i Sverige och Europe utifrån en holistisk approach gällande hälsa, träning och välmående. Han har förmånen att utbilda personliga tränare, fysioterapeuter, kiropraktorer, naprapater och osteopater i STAC och CHEK Processen.

Jonas bakgrund som PGA professional i kombination med sin djupa förståelse i hur kroppen fungerar och vilka krav som ställs på spelaren för att skapa funktionell, hållbar och presterande golfkropp. Jonas hjälper spelare av alla typer genom att kvalificera och uppgradera kroppen utifrån golfens unika kravprofil. Han har jobbar med unga talanger såväl som etablerade spelare på Europa oh PGA touren och har bland annat tränat spelare som Alexander Björk, Alexander Norén och Peter Hansson