huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

Sales & Marketing Level 1

Sales & Marketing Level 1

Business Management - Sales & Marketing.

Under dessa dagar så kommer du att få grundläggande och inspirerande tips för att öka effekten i ert säljarbete i rollen som PGA Pro. Du kommer att få konkreta råd kopplat till konkreta situationer i ert dagliga arbete. Bli uppdaterad kring trender gällande marknadsföring via sociala medier, som kommer att ge dig insikter och förståelse för vad internet och sociala medier innebär idag.

Ni kommer efter dessa dagar ha flera nya kunskaper och färre hinder för att jobba med konsultativ försäljning och marknadsföring, där vinnaren i slutändan är era kunder.
Denna utbildning kommer att ge dig som PGA Pro en grund för att jobba mer målinriktat med försäljning och marknadsföring.

När du har genomfört Sales & Marketing, level 1 så har du behörighet att gå påbyggnadskursen som heter Business & Leadership, level 2.

Detta är en utbildning PGA genomför i samarbete med Golfstore

 

 

 

Datum: TBA Information kommer i början av 2023

Plats:

Pris utbildning: 7.500kr + moms (inklusive lunch och fika).

Vi erbjuder även ett paketpris med övernattning på Hooks Herrgård inkl. frukost och

2 st. 3-rätters middag på herrgården.

Pris hotellpaket 4.500kr + moms.

Avbokningsregler:

Observera att anmälan är bindande
100% återbetalning vid avanmälan 4 veckor innan start .
50% återbetalning vid avanmälan 2 veckor innan start.
Avanmälan mindre än 2 veckor innan ges ingen återbetalning.

Natalia Brynte

Natalia brinner lite extra för att få bygga communities och dialog i sociala kanaler, till vardags driver hon reklambyrån Futency AB, där hon arbetar med strategier, kreativa koncept och hands on med produktion, annonsering och community management.

Natalia tror på lärande genom att göra, så tillsammans kommer ni att blanda teori och praktik. Så att alla får testa och reflektera för att sedan fortsätta arbetet på sociala kanaler på egen hand.

Med passion och mod som ledord kommer Natalia tratta ner människors komplexa beteenden i sociala och digitala kanaler, och gör dessa enklare att förstå. Bjuder på konkreta tips och trendspaningar som alla kan ta till sig och gör så att alla i rummet ska känna – Nu gör vi det här! Vi kan också!

 

No Content