huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

PGA Golf and Fitness Level 2

Golf and Fitness Level 2

PGA Golf and Fitness Level 2 är en påbyggnad av Level 1 där vi går in mer på djupet och ökar förståelsen hur kroppens förutsättningar påverkar svingrörelsen.
I utbildningen adderar man tekniska koncept/modeller för golfteknik
Du får verktygen för hur du kan paketera kunskapen i olika affärsmodeller som gör dig lönsammare och ger klubben mervärden.

Februari 2023

Plats: Elitcenter Malmö

2 dagar exklusiv hemuppgift

Du skall ha med dig:

Kläder för fysisk aktivitet

Kläder för golfspel oavsett väder

Golfklubbor

7500 kr ex moms

Avbokningsregler:

Observera att anmälan är bindande
100% återbetalning vid avanmälan 4 veckor innan start .
50% återbetalning vid avanmälan 2 veckor innan start.
Avanmälan mindre än 2 veckor innan ges ingen återbetalning.

Jonas Jonason

Jonas började sin karriär som PGA Professional och tog examen i ortopedisk rehabilitering och träning. Hans tidigare erfarenheter av en holistisk hälsa har drivit honom till en livslång strävan efter att förstå hur människokroppens system arbetar tillsammans för prestation, läkning och välbefinnande.

Innan han startade Elitcenter, praktiserade han som elittränare på STAC med inriktning på sportprestanda och rehabilitering. Jonas är fakultetsmedlem i STAC Academy och utbildar fitness- och hälso- och sjukvårdspersonal i ett unikt integrerat med en helhetssyn på hälsa, fitness och välbefinnande. Han har förmånen att undervisa personliga tränare, sjukgymnaster, kiropraktorer och osteopater i STAC-processen.

Jonas bakgrund som PGA Professional, kombinerat med sin fördjupade förståelse för människokroppens gränser och potential att skapa en funktionell, hållbar golfkropp. Detta tillvägagångssätt hjälper golfare på alla nivåer att spela bättre genom att optimera kroppen för golfsvingens krav eller anpassa sig till fysiska begränsningar som kan påverka svingen. Han har arbetat med golfare från ungdomsnivå till toppspelare på PGA och Europatouren.

 

Niklas Eriksson

Niklas Eriksson äger och driver A6 GolfCenter på A6 Golfklubb. Min bakgrund är som proffs mellan åren 1997-2004 innan jag bytte karriär och blev tränare.

Har haft förmånen att få besöka och träna under några av världens bästa tränare och självklart är jag väldigt influerad av min store förebild, Mr Mac O Grady.

Min filosofi är väldigt enkel:

Efter en lektion ska bollen flyga bättre. Om du kommer till mig med en slice så flyger bollen rakt när du går därifrån.

Jag fick frågan av en av mina elever ganska nyligen: “Vad tycker du är framgångsreceptet för att få den stora massan att bli bättre”?

Mitt svar: “Den stora massan behöver mindre information, på en enkel teknisk nivå, men den behövs ofta och glöms ofta bort”

Vid frågor kontakta:

 

Sofia Strindholm, utbildningsansvarig PGA
sofia@pgasweden.com
070-8584230