1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Titleist PGA 4-Ball Championship

Rond två läggs nu till handlingarna. Vi kan konstatera att spelnivån bland våra Professionals är hög. Många låga scorer noterades under dagen. Hela tre på 65 slag. Någon på 66 och 67 slag och en hel mängd på 68 slag.

David Leet och Isabella Ramsay gick ut starkt och såg länge ut som de kunde gå vinnande ur kampen. Paret var 6 under par efter 8 spelade hål och det med en boogie. Tyvärr så stannade ”birdie stimmet” upp och på de avslutande 10 hålen gick de ”bara” ett under par. På sista hålet hade Isabella en birdie putt som just passerade hålet och laget slutade på -13.

Gårdagens giganter Lars Edvinsson och Markus Westerberg fortsatte att spela stabilt, dock utan att puttarna trillade i på samma sätt som dagen innan. Tre birdies och resten par på första nio hålen och ytterligare en birdie med resten par fram till det 18e hålet. Inför det avslutande hålet låg laget ett slag bakom klubbhusledarna och behövde en avslutande birdie för att ta sig till särspel med Ramsay och Leet. Lars rullade då i en 5 meters putt och kunde skriva 3 på scorekortet och -13 totalt för tävlingen.

Det behövdes sedan två särspels hål för att skilja laget åt. Markus var nära att sänka sitt inspel och då både David och Isabella missade sina birdieputtar kunde Markus lätt sänka sin 3 dm putt för vinst.

På en delad tredjeplats hamnade Henrik Lisecke och Mats Candinger samt laget, Patrik Brorsson och Håkan Svensson.

Hela resultatlistan hittar du här.

Stort grattis till vinnarna.

Stort tack till alla spelarna, Berry och hans personal som hade förberett en bana i kanon skick. Samt ett stort tack till Titleist för sin support.