1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Bollé – Golf Performance Eyewear är ny Official Product 2021

Bolaget grundades 1888 med glasögon tillverkning, är sedan 1930 talet en pionjär inom sportglasögon med nytänkande produktions tekniker och framgångsrika modeller. Idag är Bollé Brands ett internationellt varumärke med försäljning av över hela världen. Inom eyewear är Bollé ett ledande varumärke med innovativa och unika funktions linser.

Det betyder mycket för oss att bli värderad av en Professionell Golf Organisation som PGA Sweden. Vi är oerhört stolta och glada att bli utvalda av PGA Sweden som ”Official Product” i ett viktigt produkt segment för golfen.

Bollé – Golf Performance Eyewear tillför ett bättre eyewear koncept, med avancerade funktionslinser för golf spelaren på golfbanan. Att vara Official Product innebär att vi har ha en dialog med PGA Teaching Pro’s och Playing Pro’s att lyfta fram visuell performance som är viktigt för golfspelaren, säger Kenneth Ekblad, RedLogo AB – Bollé eyewear

Ett av PGA:s syften är att verka för golfen och golfarnas bästa. Vi gör det genom en rad olika områden där en kompetent, engagerad, passionerad medlemskår av Golf Pro’s är en av nycklarna. En modern och rätt anpassat utrustning är en annan viktig framgångsfaktor för att golfarna skall ha glädje och framgång i sin golf.

 Solskydd är väsentligt för golfaren som tillbringar mycket tid och ofta i solen. Bollé – Golf Performance Eyewear tillför en helt annan nivå med unika funktionslinser för bättre visuella performance. Detta är mycket intressant för Golf butiken, Teaching Pro’s och Playing Pro’s i sitt arbete och prestation skydda ögonen med optimala produkter. Vi ser verkligen fram emot  vårt nya partnerskap med Bollé – Golf Performance Eyewear, säger Johan Hampf, VD PGA Sweden.