1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Flytten till Barsebäck: Invigning av PGA of Swedens kansli

I samband med tävlingen PGA 4-Ball Championship by Titleist som spelades på Barsebäck förra veckan, invigdes vårt nya kansli. Det första steget i flytten blev officiellt när bandet klipptes av vår ordförande Marcus Lindell och vd Johan Hampf, där både styrelse och medlemmar närvarade. Med invigningen tar PGA of Sweden det första steget mot en ny framtid.

Förbättrade möjligheter för utbildning och träning
Vi har tidigare delat våra visioner och framtidsplaner för att skapa en stimulerande och utvecklande miljö för både våra medlemmar och svensk golf i stort. Nästa steg i vår är att färdigställa vårt första nationella Education- and Performance Center uppe vid klubbhuset.

Johan Hampf, vd på PGA of Sweden, förklarar:
– Den nya anläggningen kommer att vara utformad för att möta våra specifika utbildningsbehov, såsom moderna utbildningslokaler, avancerade träningsområden samt tillgång till den senaste teknologin.

Anläggningen kommer att vara en resurs för alla våra medlemmar och vi ser fram emot att välkomna tränare, elitlag och tourspelare som kan dra nytta av den toppmoderna utrustningen och de unika träningsmöjligheterna.

Ett betydande bidrag till Svensk Golf
Gunnar Håkansson, generalsekreterare på Svenska Golfförbundet, har tidigare betonat vikten av denna satsning: – En stor och välutbildad tränarkår är väldigt viktigt för Golfsverige. Att PGA of Sweden nu satsar på ett nytt utbildningscenter vid Barsebäck visar att de verkligen vill bidra till utvecklingen av svensk golf. Detta är mycket glädjande, och jag hoppas att vi där kan stärka ett redan väl fungerande samarbete.

Detta markerar början på en ny era och vi ser fram emot de spännande möjligheter som ligger framför oss.