huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

Golf Plaisir och PGA förlänger sitt samarbete

Samarbetet förlängs_Golf Plaisir

PGA of Sweden och Golf Plaisir har sedan 2014 haft ett givande partnerskap och samarbete som nu förlängs ytterligare tre år. Golf Plaisir fortsätter att vara PGA:s officiella golfresearrangör såväl som en av PGA:s huvudpartners.– Vi är stolta och tacksamma att kunna meddela att Golf Plaisir och PGA fortsätter sitt framgångsrika samarbete. Golf Plaisirs gedigna golfresekunskap och högklassiga produktportfölj har underlättat för våra medlemmar och ökat antalet pro-resor. En viktig del i många PGA Pros och golfklubbars verksamhet. Golf Plaisir arrangerar även vår viktiga HTU golfskola, som är en del av vår högre tränarutbildning på ett mycket tillfredställande sätt – säger Johan Hampf, VD på PGA.

– För våra över 700 PGA-tränare är golfresor tillsammans med klubbens medlemmar en väldigt viktig del av verksamheten. Golf Plaisir är Sveriges största golfresearrangör och kan därmed erbjuda våra medlemmar och PGA ett stort antal destinationer för just golfresor och golfskolor.

På Golf Plaisir ser man också fram emot det fortsatta samarbetet:

– Klubb- och proresor är för oss ett viktigt resesegment. Som PGA:s officiella resepartner får vi möjligheten att på ett naturligt sätt presentera våra väl utvalda golfresmål till PGA:s medlemmar på alla Sveriges golfklubbar. Det är en del av vår strategi att jobba med starka partners och det känns därför naturligt att fortsätta det lyckade samarbete som vi startat, säger Peter Browall, VD på Golf Plaisir.

Golf Plaisir erbjuder PGA-anslutna golftränare ett brett utbud av klubb- och proresor. I bråda tider är det dessutom många pros som gärna lämnar över det administrativa arbetet kring resorna till Golf Plaisir. Med onlinebokning, en egen webbsida och ett fint material för att presentera resan på hemmaklubben har Golf Plaisir gjort det enkelt för PGA-anslutna pros att varje år genomföra ett antal resor för sina medlemmar.

– Vi är övertygade om att vi kommer att kunna förfina och utveckla samarbetet de kommande tre åren. Både PGA och Golf Plaisir är starka varumärken och organisationer, tillsammans finns det en stor potential att bygga ett starkt och långsiktigt samarbete, avslutar Peter Browall.