1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Golf Plaisir öppnar ny hemsida speciellt för dig som PGA medlem

 

Bäste PGA-medlem,

Hoppas att allt är bra med er och att arbetet ute på klubbarna kommit igång bra trots att det sköna vårvädret på sina håll inte riktigt infunnit sig.

För oss på Pro Tours by Golf Plaisir så har det senaste året varit en väldigt speciell tid. Det känns nästan overkligt att det nu gått 14 månader sedan vi mer eller mindre helt och hållet stängde ner vår verksamhet. Vi har, tack vare våra starka ägare, tagit oss igenom den här svåra tiden och vi står nu starka och väl förberedda för att sätta full fart igen. De senaste veckorna visar tydliga tecken på att det finns ett uppdämt behov och att väldigt många är sugna på utlandsresor redan till hösten vilket är oerhört glädjande. Vi ligger väl i fas med vår produktion så välkomna att höra av er till oss så vi kan hjälpa er med att ta fram er nästa träningsresa. Vi har resor för både hösten 2021 och våren 2022 färdiga för försäljning.

En spännande nyhet är att vi har utvecklat en ny webbsida endast till för er PGA-anslutna medlemmar. På webbsidan får ni tillgång till vårt program samt möjlighet att finna lite inspiration till framtida resor. Ni ser även alla våra förproducerade resmål, priser och lediga veckor.

Läs hela brevet från Mikael Erdtman, länk nedan

Brev PGA login

Till nya sidan