1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

LISTA: Partners och erbjudanden under PGA Summit 2022

 

Det är med stor glädje vi kan presentera våra partners och deras erbjudanden inför årets Summit.
Nedan följer en lista på vem du kan träffa den 9-11 mars på Hotel Tylösand.

Galvin Green välkomnar till att dressa upp dig i PGA-loggade plagg inför säsongen. Välj vad du vill ur hela kollektionen eller slå till på något av företagets förmånliga paketerbjudanden.
Galvin Green har allt du behöver för att känna dig komfortabel oavsett väderlek – kläder för alla väder.
Läs Galvins hälsning inför summiten här.


Gänget från Acushnet är på plats. FootJoy erbjuder skoutprovning samt möjlighet att lägga order på kläder för eget bruk, medan Titleist visar upp nya Vokey-wedgar och årets bollnyheter i premiumsegmentet.


För PGA of Sweden har Bollé tagit fram följande erbjudande som visas på Summit 9-11 mars:
• Alla Performance och Lifestyle modeller i golf linser, med -20% på butikens inköpspris.
• NU kan du beställa slipade linser i Phantom linsmaterial, som enligt Bollé är marknadens bästa golflinsmaterial. Ditt pris är -30% på butikens Rek.pris
– Kom förbi så snackar vi mer, du kommer inte att bli besviken, detta är unikt erbjudande bara för PGA of Sweden, säger Bollés Kenneth Eklund som själv kommer vara på plats.

Emma Dantorp iklädd ett par Bollé-brillor.


Söderberg och Partners har tagit fram en speciell försäkring för dig som golfproffs.
Läs mer om erbjudandet här.


deWiz är plats för att berätta om sin banbrytande teknik. Deras träningsredskap är baserad på vetenskapliga metoder för att bryta cyklar inom motorisk inlärning och driva golfare att förbättra sig snabbare. Med deWiz på handleden mäter du din sving i realtid, och med den patenterade Learning Stimuli tekniken så kan du få omedelbar feedback för snabbare inlärning.
– Vi kommer att finnas på plats under Summiten för att ge demo av produkt, och även ha enheter till försäljning med PGA rabatt. Vi berättar gärna mer om vårt koncept deWiz Coach partnership och hur det kan hjälpa dig som coach i ditt arbete, säger företagets vd Laszlo Varga.


GolfBox är på plats för att snacka ProPlanner. Lasse Sonne Nielsen och Martin Grøn från supporten ser framemot att träffa er på Hotel Tylösand.


Vill du utveckla din golfshop? Bli medlem i Golfstore. Som medlem i Golfstore får du tillgång till Golfstore Academy, en populär affärsskola som ger både dig och din personal fantastiska möjligheter att utvecklas. Här kan du välja mellan heltäckande grundutbildningar och nischade specialkurser – alla med syfte att göra din golfbutik ännu bättre, öka lönsamheten och få fler nöjda kunder. Skräddarsydda utbildningar – som ger konkret resultat – till ett kraftigt subventionerat pris.
Klicka här för att läsa mer eller kontakta Golfstore-gänget på plats i Halmstad.


Snacka putterskaft och putterfitting med BGT Scandinavia! Med en portfölj av varumärken så som; Stability Shaft, Quintic Ball Roll System & Zen Green Stage, har BGT Scandinavia samlat på sig några av de bäste hjälpmedlen i världen för att utveckla putterfitting och puttning till nästa nivå. De vill gärna träffa dig hjälpa till att utveckla din verksamhet mot nya och lönsamma segment. Puttning är ändå 45% av spelet!
Läs en längre hälsning från BGT Scandinavia genom att klicka här.


Capto erbjuder 15% rabatt under under PGA Summit 2022. Capto är en högteknologisk och lätt sensor som enligt företaget genererar information som är omöjlig att se med blotta ögat.
Läs mer om Capto och erbjudandet genom att klicka här.


När vi är inne på imponerande teknik så är vi glada att Foresight och SkyCaddie upp för att visa upp det allra senaste från denna värld, med bland annat nya avståndsmätare och launchmonitors.


PGA of Sweden välkomnar KSAB tillbaka som partner.  De kommer precis som Volkswagen att finnas på Hotel Tylösand för att träffa våra medlemmar. Som vanligt kommer det finnas möjlighet att provköra Volkswagens bilar.
Missa inte att du som PGA-medlem har förmånliga priser på bilarna.
Även Ellwee dyker upp. Scanna coden nedan för att lära dig mer!


PGA of Sweden har gjort klart med grekiska Costa Navarino som ny partner och destinationen är numera ”official winter home” tillsammans med Real Novo Sancti Petri. Båda destinationerna kommer att finnas representerade i Halmstad precis som researrangören GolfPlaisir som är behjälpliga när det kommer till att styra upp kommande resor.


 

Ta del av hela summit-programmet genom att klicka här.

 

Varmt välkommen!