1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Mike Adams och EA Tischler kommer tillbaka till Sverige i oktober för två BioSwingDynamics workshops

Mike_IMG_7786

Vi kan redan nu meddela att Mike och EA kommer tillbaka till Sverige och levererar både steg 1 och steg 2 i sin BioSwingDynamics utbildning.

Steg 1 18-19 oktober

Steg 2 20-21 oktober

Plats kommer vara PGA Sweden National.

Pris och hur du anmäler tid kommer inom kort.

Lyssna enda på Mike och EA som själva pratar om deras bakgrund samt om  vad utbildningen innehåller.

 

Här är några av utlåtande av några av deltagarna från förra årets utbildning:

Utbildningen med Mike Adams och EA Tischler är absolut en av de bästa kurserna jag gått i hela min karriär, jag rekommenderar den STARKT oavsett om du är ny i yrket eller har jobbat länge.” – Daniel Bäck

Det har varit mycket givande att utvidga synen på hur olika människor har sitt eget unika sätt att skapa mest effektiva och kraftfulla rörelse. Att genom tester ta reda på dessa strukturella skillnader innan planen för arbetet sätts känns för mig mycket professionellt och har onekligen utökat min verktygslåda som coach” – Hans Larsson

Bästa två dagarna någonsin, total världsklass i kunnande! Hoppas EA och Mike snart kommer tillbaka med en fortsättning så man kan utvecklas och bli ännu bättre tränare!Du kan skriva upp mig direkt!” – Tony Pedersen

Att träffa Mike och E.A var en trevlig upplevelse.Upplägg med workshop och en liten grupp var och förstärker intrycken när det gäller deras sätt att arbeta. Individ anpassat måste vara rätt väg att gå. För min del gav detta mersmak och jag vill gärna veta mer och är beredd att gå vidare med deras utbildningar och tänk. Känner redan nu att detta bättrar på min verktygslåda och gör mig till en bättre golfprofessional” – Mikael Wigh