1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Partille GK segrade i Galvin Green PGA Junior ProAm

Unknown-3

Finalen är avgjord och lugnet har lagt sig. Vi vågar med säkerhet skriva att det är 36 trötta juniorer på väg hem. Förväntningarna var höga, adrenalinet  på topp o det är en spännande tillställning för många.
Att åka iväg med Pron, bara det är ju en höjdare, få spela en bana kanske ingen i familjen ännu spelat och bo på hotell, det är många intryck på en gång.

Några mer nöjda än andra……. men

….. i våra ögon är alla vinnare. Deltagarna har kvalat sig hit först genom klubbkval och sedan via en Distriktsfinal. 12 lag var på plats för att göra upp om årets final.

Efter både sol o regn signerade två lag scorekortet på fantastiska -24 men på bättre handicap stod slutligen Partille GK med PGA Pron Marcus Svensson som segrare, följda av Halmstad GK 1 med PGA Pron Daniel ”Deep” Stark. På en tredje plats kom Nybro GK med PGA Pron Andreas Danielsson, en klubb som tidigare inte varit med i finalen.

Stort TACK till Galvin Green som är huvudsponsor till tävlingen. TACK till alla Er PGA Pros som gör det möjligt för juniorerna att få ta del av detta äventyr tillsammans med Er. TACK till de klubbar runt om i Sverige som stått som värdar för våra Distriktsfinaler.

Resultat Sverigefinalen