huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

Golfstore

Golfstore är Officiell Partner till PGA. Kopplat till detta samarbete ingår Golfstore som partner i PGA Future Fund.
Golf Store har vi vuxit stadigt och är nu Europas största fackhandelskedja inom golfen – 245 Golf Store Pros och Golf Store-butiker i sex länder; Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Holland, och Österrike. Golf Store ser som en av sina uppgifter att göra golfen ännu roligare och enklare för spelarna. Fyra bärande idéer, ligger som grund för detta;
Gedigen fackkunskap.  Golf Store Pro är en välutbildad PGA Pro som kan ge dig tips, kloka råd och ordentlig utbildning om svingen, om spelet och om utrustningen.
Rätt plats. Golf Store butikerna finns där man spelar, vid banan, vid driving rangen och vid övningsgreenen.
Utvalt sortiment. Utvalt sortiment av marknadens bästa och mest prisvärda produkter finns i varje Golf Store butik.
Garanterat Lågt Pris. Hos Golf Store erbjuds alltid Garanterat Lågt Pris. Dessutom erbjuds alltid professionell hjälp att anpassa utrustningen genom en Custom Fitting Lesson™ som hjälper dig att uppnå och överträffa spelarens mål.
GOLF STORE är genom samarbetet involverade i PGAs utbildningsverksamhet, bland annat i Tränarutbildningen TU. Business och Management är en viktig del av utbildningen. Med Golf Stores gedigna kunskap om golf-detaljhandeln leder detta till att nyutexaminerade Pros står bättre rustade till, och får ökad vilja, att driva golfbutik.