1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Golf Plaisir och PGA förlänger sitt samarbete

Samarbetet förlängs_Golf Plaisir

PGA of Sweden och Golf Plaisir har sedan 2014 haft ett givande partnerskap och samarbete som nu förlängs ytterligare tre år. Golf Plaisir fortsätter att vara PGA:s officiella golfresearrangör såväl som en av PGA:s huvudpartners.

– Vi är stolta och tacksamma att kunna meddela att Golf Plaisir och PGA fortsätter sitt framgångsrika samarbete. Golf Plaisirs gedigna golfresekunskap och högklassiga produktportfölj har underlättat för våra medlemmar och ökat antalet pro-resor. En viktig del i många PGA Pros och golfklubbars verksamhet. Golf Plaisir arrangerar även vår viktiga HTU golfskola, som är en del av vår högre tränarutbildning på ett mycket tillfredställande sätt – säger Johan Hampf, VD på PGA.

– För våra över 700 PGA-tränare är golfresor tillsammans med klubbens medlemmar en väldigt viktig del av verksamheten. Golf Plaisir är Sveriges största golfresearrangör och kan därmed erbjuda våra medlemmar och PGA ett stort antal destinationer för just golfresor och golfskolor.

På Golf Plaisir ser man också fram emot det fortsatta samarbetet:

– Klubb- och proresor är för oss ett viktigt resesegment. Som PGA:s officiella resepartner får vi möjligheten att på ett naturligt sätt presentera våra väl utvalda golfresmål till PGA:s medlemmar på alla Sveriges golfklubbar. Det är en del av vår strategi att jobba med starka partners och det känns därför naturligt att fortsätta det lyckade samarbete som vi startat, säger Peter Browall, VD på Golf Plaisir.

Att många golfspelare nyligen har kommit tillbaka från sina golfresor är ingen tillfällighet. Det är nu vi vill vara i form inför stundande säsongsstart. Ett hett tips kan därför vara att redan nu kontakta din PGA-tränare om du vill börja planera för ännu en minnesvärd och utvecklande golfresa.