1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

PGA of Sweden flyttar till Barsebäck: Bygger sitt första nationella Education- and Performance Center

PGA of Sweden, står inför en spännande framtid när vi nu flyttar till vårt första nationella Education- and Performance Center. Inom kort kommer vi att bedriva vår verksamhet från Barsebäck. Planerna presenterades under årsmötet den 7 mars.

– Vi är glada att PGA of Sweden väljer att etablera sig hos oss. Det skapar utrymme att tillsammans utveckla golfen vidare och göra Barsebäck till en ännu mer central plats för svensk golf, säger Michael Lundin som är vd på Barsebäck Resort.

Den nya platsen representerar inte bara en fysisk flytt, utan blir även en symbol för vårt engagemang att ständigt förbättra och modernisera vår utbildningsverksamhet och att kontinuerligt skapa nytta för våra medlemmar och svensk golf.

– Den nya anläggningen kommer att vara utformad för att möta våra specifika utbildningsbehov, såsom moderna utbildningslokaler, avancerade träningsområden samt tillgång till den senaste teknologin säger Johan Hampf, vd på PGA of Sweden.

Hit välkomnar vi även alla våra medlemmar. Vi uppmuntrar våra tränare att komma med sina elitlag för att nyttja den toppmoderna utrustningen eller med grupper för spel- och träningsupplevelser på anläggningen. Detsamma gäller för våra Tour Professionals, som kan komma och göra tester men även få unika träningsmöjligheter.

– En stor och välutbildad tränarkår är väldigt viktigt för Golfsverige. Att PGA of Sweden nu satsar på ett nytt utbildningscenter vid Barsebäck visar att de verkligen vill bidra till utvecklingen av svensk golf. Detta är mycket glädjande, och jag hoppas att vi där kan stärka ett redan väl fungerande samarbete säger Gunnar Håkansson, Generalsekreterare på Svenska Golfförbundet.

Vi ser verkligen fram emot att skapa en stimulerande och utvecklande miljö och givetvis är vi både glada och stolta över vårt nya samarbete med Barsebäck Resort.

Hör Johan Hampf berätta om vårt nya nationella Education- and Performance Center

Om PGA of Sweden
PGA of Sweden grundades 1932, och är en organisation för PGA Professionals, Tränare Spelare och Managers. PGA består av över 1200 medlemmar som alla är hängivna att stärka och utveckla golfspelaren och golfsporten med spelets idé som utgångspunkt.

Som organisation är det PGA:s ansvar att strategiskt analysera marknaden för att erhålla insikter och kunskap om hur Prons framtida roll kan komma att se ut, vilken inriktning förbund och klubbar väljer, vilken väg Golfsverige väljer likväl vilken väg man väljer internationellt. Baserat på denna omfattande marknadsinsikt planeras utbildnings-
utbudet för PGA:s medlemmar, så att de alltid får tillgång till de bästa möjligheterna att utvecklas i sin yrkesroll.

För mer information
Kontakta PGAs VD Johan Hampf 0708-584300 eller johan@pgasweden.com