1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Organisationen växer: PGA söker en positiv, serviceinriktad, digitalt begåvad medarbetare med starkt intresse för kommunikation

Har du hög känsla för service och är socialt skicklig, ser passion och engagemang som nycklar till ett framgångsrikt arbete? Är du strukturerad, bra på att administrera och få saker gjorda? Har stort intresse för kommunikation, är van att hantera sociala medier och kan har lätt att formulera dig i text. Har erfarenheter från att arbeta i digitala miljöer, kan hantera hemsidor och digitala kommunikationsvägar? Trivs att ge hög service mot en grupp underbara medlemmar? Kan arbeta självständigt och strukturerat men trivs i att jobba i ett starkt team med positiva medarbetare mot gemensamma mål? Och gillar att spela golf?

Då kan detta vara ett drömjobb för dig.

PGA är en yrkes-, service och golfutvecklingsorganisation. Vi består av ca 1150 medlemmar som arbetar professionellt med golf, antingen som tävlingsspelare, golf manager eller tränare. Vårt mål är att främja golfen på alla vis och vår vision är ”Vi skall uppfattas som en ledande aktör inom golfen i Sverige där PGA medlemmen är golfens viktigaste resurs”. För att nå vår vision arbetar vi inom en rad olika verksamhetsområden där medlemsservice, utbildning, juridisk rådgivning, kommunikation och tävlingar är centrala delar.

PGAs kansli ligger i Bara utanför Malmö där tjänstgöringen utgår ifrån.

För rätt person kommer vi erbjuda ett inspirerande arbete i ett härligt team med både medlemmar, uppdragstagare och medarbetare.

Arbetet har stort fokus på kommunikation, hantering och uppdateringar av våra digitala miljöer så som hemsidor, medlemssystem etc. medlemsutskick, allmän medlemsservice, och administration.

Du kommer arbeta nära både VD och utbildningsansvarig samt andra nyckelpersoner i PGAs verksamhet. Vilket gör att arbetet är både utvecklande, varierande och strukturerat. Du kommer även vara med och genomföra många av våra tävlingar och events. Tjänsten kan innebära en del resande i anslutning till våra events. Som golfare kommer du vara mitt inne i golfens hjärta och vara en del av ett mycket stimulerande team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

 

  • Högre administrativa utbildningar är meriterande men inte nödvändiga
  • Stort intresse och goda kunskaper inom hantering av digitala miljöer, så som databashantering, hemsidor och kommunikationsverktyg
  • Erfarenhet av digitalt utvecklingsarbete är en fördel men inte nödvändigt
  • Goda kommunikativa förmågor
  • Tidigare dokumenterade erfarenheter av administrativt och serviceinriktat arbete är meriterande
  • Goda administrativa förmågor, kommunicerar väl i både tal och skrift, såväl engelska som svenska
  • Goda kunskaper i Word, Excel samt hantering av sociala medier
  • Vana att hantera och uppdatera hemsidor (wordpress) och nyhetsbrev (email)
  • Spela och ha kärlek för golf

Anställningsform 

Tillsvidareanställning, heltid med 6 månaders provanställning.

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplatsen ligger i Bara, Svedala Kommun.

Intervjuer och urval sker löpande och vi förbehåller oss rätten att avbryta rekryteringen när rätt matchning hittats. Skicka in din ansökan snarast.

 

Ansökan med CV och personligt brev skickas till johan@pgasweden.com

Vid frågor om tjänsten kontakta PGAs VD, Johan Hampf

0708584300 eller johan@pgasweden.com

 

PGA of Sweden fyller 90 år och i och med jubileet  tog vi fram en hyllningsfilm som beskriver lite kring vad PGA är.