1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

PGA söker ny medarbetare

PGA går in i en ny fas och rustar för framtiden! För att utveckla vår verksamhet och ta vår organisation in i framtiden söker vi en person som kan förstärka vårt arbetslag i vår satsning på IT, marknadsföring och kommunikation.

PGA är en yrkes-, service och golfutvecklingsorganisation. Våra medlemmar arbetar professionellt med golf, antingen som tävlingsspelare, golf manager eller tränare. Vårt mål är att främja golfen på alla vis och vår mission lyder ”Golf  – Your Game our Passion”. Det innebär att vi arbetar både för att utveckla golfsporten och våra medlemmar som arbetar i golfbranschen och direkt med golfarna.

För rätt person kan vi erbjuda ett roligt, kreativt, flexibelt och inspirerande jobb med möjlighet att vara med och påverka golfsporten. Du skall implementera, utveckla och administrera våra digitala ytor, databaser och system, våra relationer med medlemmar, partners samt andra målgrupper. Rollen innefattar även service, marknadsföring och kommunikation samt arbete med att möta våra fantastiska medlemmar vid våra aktiviteter; utbildningar, tävlingar och event.

Vi söker dig som har en hög känsla för service och sätter medlemmen eller kundens behov i främsta rummet. Du är socialt skicklig, ser passion och engagemang som nyckeln till ett framgångsrikt arbete. Du arbetar självständigt och strukturerat men trivs med att jobba i ett lag mot gemensamt uppsatta mål. Du älskar golf.

Kvalifikationer

  • Goda administrativa förmågor, kommunicerar väl i både tal och skrift, såväl engelska som svenska
  • Mycket goda kunskaper i och erfarenhet av WordPress
  • Goda kunskaper i InDesign, Adobe Photoshop eller andra bildbehandlingsprogram
  • Goda kunskaper i Word, Excel samt hantering av sociala medier
  • Kunskaper om databashantering och integrationer
  • Kunskaper om mailutskicksprogram och digitala undersökningar
  • Goda kunskaper om kommunikation genom olika medier

Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid med 6 månades provanställning.
Lön enligt överenskommelse.

Tillträde 1 mars 2020 eller enligt överenskommelse.

Arbetsplatsen ligger i Bara, Svedala Kommun.

Intervjuer och urval sker löpande och vi förbehåller oss rätten att avbryta rekryteringen när rätt matchning hittats. Skicka in din ansökan snarast.

Ansökan med CV och personligt brev skickas till jobb@pgasweden.com

Vid frågor om tjänsten kontakta PGAs VD, Johan Hampf

0708584300 eller jh@pgasweden.com