1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

PGA stärker organisationen och välkomnar Camilla Lindén

Vi vill presentera vår nya medarbetare på PGAs kansli. Från och med den 27:e februari så stärks den operativa styrkan med Camilla Lindén. Camillas huvudområden blir främst kommunikation, marknadsföring och medlemsservice.

” Vi är mycket glada att få med Camilla i vårt team. Med sin positiva personlighet, höga kompetens och erfarenhet, blir hon ett starkt tillskott som skapar nya möjligheter för vår verksamhet och utvecklingsresa med syfte att skapa värden för våra medlemmar och golfen.” – Johan Hampf.

 

En kort presentation av Camilla:

” Jag är både stolt och glad. Att få möjlighet att arbeta med ett av de starkaste varumärkena inom golfsporten, tillsammans med vassa och kloka kollegor och medlemmar, känns otroligt stimulerande och viktigt.

Camilla fick sin relation till golfspelet i mitten av 90-talet som junior på Kungsbacka Golfklubb och bakom sig har hon en mångfasetterad yrkeskarriär inom golfbranschen. Närmast kommer hon från Bokskogen Golf Academy där hon i nära samarbete med tränarteamet har ansvarat för att utveckla den kommersiella verksamheten och dessförinnan som marknadschef på Acushnet.

” Jag ser mycket fram emot att få starta den här resan för att stärka PGA medlemmen och skapa ännu fler varumärkesambassadörer i Sverige – och det är med stor ödmjukhet jag antar mig uppgiften!