1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

PGAs nya vidareutbildningsstruktur

Kunskap väger tungt men är lätt att bära!

Vi anser att PGA Pron är branschens viktigaste resurs och därmed är det vårt ansvar att skapa de bästa utvecklingsmöjligheterna för dig.

Därför känns det extra kul att vi äntligen är framme vid tidpunkten då vi lanserar PGAs nya vidareutbildningsstruktur – med ett smörgåsbord av utbildningar som rullas ut. Det är ett arbete som har pågått under många år med ett flertal genomförda pilotomgångar, med resultat att vi nu är redo att erbjuda denna unika möjlighet till kompetensutveckling.

Kompetensutveckling är något man kan tillgodose på många sätt. Vi lär oss av varandra varje dag och drar lärdom av egna erfarenheter men vår förhoppning är att du hänger med på tåget, och låter utbildningsresan öppna upp för nya spännande karriärmöjligheter.

Extra inspirerande är att flera av våra internationella kollegor (nationella PGAs) riktar blickarna mot Sverige med intresse, och vill ta del av vårt arbete och utbildningsstruktur. Så nu fortsätter vi att tillsammans sätta Sverige på kartan som den ledande nationen med välutbildade Pro´s!

Keep the good work up – och glöm inte att kunskap väger tungt men är lätt att bära!

Givetvis vill vi även passa på att rikta ett stort tack till alla i utbildningskommittéen för det fina samarbetet under åren.

Läs mer om PGAs Certifierade utbildningsprogram.