1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Stability Shaft blir ny Official Product

Stability Tourskaftet är designat med BGT’s patenterade ”Advanced Materials Technology”, en vetenskapligt beprövad plattform som ger ett ”square” klubbhuvud för bättre längdkontroll och mindre avvikelse sidledes och är i dag det snabbaste växande putterskaftet på alla tourer!

Stability Shaft är revolutionerande både genom sin patenterade konstruktion och det resultat som skaftet uppvisar.

”Vi kan både genom interna och externa tester i USA visa att spelaren förbättrar sin puttning med minst 10%. Det motsvarar i genomsnitt tre till fyra slag per runda”, säger Mats-Ola Andreasson.

DISTRIBUTION & PARTNERSKAP MED PGA SWEDEN

Stability Shaft kommer att distribueras via PGA Pros och deras shoppar.

”Vi anser att PGA är den viktigaste kanalen då de besitter den senaste kunskapen och har en oöverträffad närhet till spelet, banan och konsumenten. Vi är oerhört stolta och glada att redan från starten av BGT Scandinavia att få vara en partner till PGA Sweden, och att Stability Shaft har blivit utvald som ”Official Product”. Det känns väldigt naturligt för oss att ha en direkt dialog med det kunskapscentrum som PGA och dess medlemmar innebär.” Säger Mats-Ola Andreasson

”Ett av PGA:s syften är att verka för golfen och golfarnas bästa. Vi gör det genom en rad olika områden där en kompetent, engagerad, passionerad medlemskår av Golf Pros är en av nycklarna. En modern och rätt anpassat utrustning är en annan viktig framgångsfaktor för att golfarna skall ha glädje och framgång i sin golf. Stability Shaft är mycket intressant för golfmarknaden och kommer att hjälpa både PGA Pros i deras arbete att hjälpa golfare till bättre och roligare golf, men även våra Tour-spelare. Vi är glada över vårt nya partnerskap med med produkten Stability Shaft”. Säger Johan Hampf, VD PGA Sweden.

Mer info om Stability