1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Vi lanserar en ny söktjänst – Hitta Proresor

Hitta Proresor är vår nya söktjänst för golfare att hitta Proresor/träningsresor med PGA Professionals. Det är en samlad plats för alla Proresor/träningsresor oavsett vilken researrangör du använder.

Tjänsten har flera syften, dels skall den marknadsföra dig som PGA Pro och din verksamhet, marknadsföra och öka marknaden för golfskolor samt styra aktiviteter och affärer till dig som PGA medlem.

För att söksidan skall vara enhetlig och funktionell så behövs en del basfakta som är lika för alla resor. Du har dessutom möjlighet att skriva lite beskrivande om golfskolan, resan, anläggningen, hotellet, vilka andra aktiviteter som kan vara intressanta etc.

Vi har som målsättning att lansera sidan ut mot golfsverige i början av oktober. Vänta därför inte med att skicka in era resor. Ju fler resor som vi fyller sidan men desto intressantare blir den.

Vi behöver sedan information löpande så fort du har bestämt att göra en ny resa, vänta då inte utan skicka in material till oss så lägger vi upp. Även om resan bara är för dina medlemmar, skicka in, så visar vi på aktivitet och det drar publicitet till dig och till resandet.

Här följer lite guidlines om vilken information och material vi behöver.

Bildmaterial

Sidan är mycket bildorienterad och beroende på många bra bilder. Det är viktigt att du skickar in bilder på:

  • Banan/banorna
  • Dig själv eller er (om ni är fler som gör resan ihop)
  • Hotellet och/eller anläggningen.

Din resebyrå eller anläggning dit ni skall brukar ha bra bildmaterial som de delar med sig av. Har du en färdig pdf av resa så bifoga gärna den med.

Text

Nedan  finner du ett dokument med mer information om viken information du behöver skicka in. Ladda ner dokumentet lokalt till din dator, fyll i, spara i ditt namn och skicka in till kansliet som bifogad fil till mail PGA@pgaswden.com

Guidelines_Hitta Proresor

På vår facebookgrupp för medlemmar finns en film där vi berättar och visar hur sidan ser ut.

Länk här

Har ni frågor så kontakta kansliet. Vi finns här för er.