1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Videokategori: Bunker

30 juni, 2017

PGA Professional Niclas Arwefjäll: Träna golf på stranden

Stranden är ett perfekt ställe att träna golf på och det är roligt.  Niclas berättar hur. Vill du lära dig mer av Niclas hittar du honom på Hitta din Pro här.

12 april, 2017

PGA Professional Andrew Rice: Få mer kraft från marken och uppåt

Andrew Rice ger tips om hur du skall få mer kraft från marken och uppåt. Det är inte bara golfbanan som är en utmärkt träningsarena. Vi tog ner Andrew till stranden utanför Tylösand och frågade honom vad kan man träna på här? Här är ett av svaren.

12 april, 2017

PGA Professional Andrew Rice: Slå bättre wedgar

Andrew Rice besökte Sverige för ett tag sedan. Vi tog ner honom på stranden utanför Tylösand och filmade några tips. Här ger Andrew lite tips om hur du på stranden kan träna och vad du behöver tänka på för att slå bättre wedgar.

11 april, 2017

PGA Professional Mathias Ferry: Impactdrill

En bättre bollträff och hur du genom att träna i bunkern kan både träffa bollen bättre och slå längre. Mathias ger dig ett spännande tips. Mathias är Professional på Umeå GK. Vill du lära dig mer av Mathias så hittar du information här.

13 november, 2015

PGA Professional Magnus Persson Atlevi ger ett bunkertips

Magnus Persson Atlevi, PGA Professional på Lunds Akamemiska GK, ger här ett enkelt tips till dig som vill komma ur bunkern lättare. Du kan boka lektioner med Magnus via golflektionse.se