1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Glädjebeskedet: PGA:s 90-årsfest genomförs

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har lämnat beskedet att Sverige öppnas upp igen; de allra flesta av coronoarestriktionerna försvinner från och med den 9 februari.
Det är med stor glädje vi därför kan meddela att PGA Networking Summit 2022 kommer att genomföras på Hotel Tylösand den 9-11 mars.
– Vi är otroligt glada över att kunna välkomna kolleger, vänner och partners till denna fest, som vi ser som höjdpunkten av vårt 90-årsjubileum, säger Johan Hampf, vd på PGA of Sweden.

Tema: ”90 Years of Development”

Temat på Summiten är 90 Years of Development och tar sitt avstamp i den utveckling som gjort PGA till den organisation den är idag med över 1 100 medlemmar. Vi lägger grunden för en fortsatt utveckling vilket gynnar golfen och utveckling av golfarna i Sverige.

Från scen djupdyker en uppsättning inspirerande föreläsare i ämnen som du kommer ha stor nytta av i din egen fortsatta utveckling.

På torsdagen så har vi årsmöte och därefter börjar 90 års-firandet med en drink med efterföljande jubileumsmiddag där vi kommer hedra ett stort antal personer som betytt mycket för vår organisation genom åren.

Varmt välkommen till årets PGA Summit, kompetensutveckla dig, nätverka och fira vårt 90 års jubileum.

Läs mer och anmäl dig här.