1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Inför höstens PGA Summit: ”Då blev jag star struck”

Lina minns bland annat mötet med Jordan Spieths tränare Cameron McCormick. Nu är det äntligen dags för ett nytt PGA Summit.

Äntligen är PGA Summit tillbaka.
Programmet är spikat och en av alla medlemmar som dyker upp i Halmstad är Lina Svensson Lagergren.
– Det kommer att bli underbart att få ta del av kollegernas erfarenheter igen, säger hon.

Galamiddag, föreläsningar och nätverkande står på agendan när PGA Summit går av stapeln den 27-29 oktober. Det har gått ett och ett halvt år sedan sist.
– Då var vi fullt ovetandes om pandemin som väntade och kunde njuta i fulla drag av hur en PGA Summit ska vara. Man fick lyssna till fantastiska föreläsare och summiten är ju också en av få gånger på året då man få möjlighet att träffa alla underbara kolleger.
– Det är underbart att få ta del av andras erfarenheter och få lära sig av både vad som lyckats och vad som varit mindre lyckat. Nu fick vi föreläsningarna digitalt i år, men man saknade det sociala, att äta lunch med någon, att få utbytet och det lilla extra.

Träffade Jordan Spieths tränare

Lina Svensson Lagergren gick tränarutbildning 2016-2019 och presenterade tillsammans med Emma Dantorp och Lisa Senneryd sin avhandling om talangutveckling under summiten.
Det var ett av många minnesvärda ögonblick.
Ett annat var mötet med Jordan Spieths tränare Cameron McCormick.
– Då blev man lite star struck. Men det var också intressant att få insikt i hur enkelt en världsspelare som Jordan Spieth faktiskt tränar, att de också jobbar mycket med grunder. Det kan vi också applicera på våra spelare.

”Något vi inte sett tidigare”

Årets PGA Summit hålls med fokus på deltagaren. Föreläsare är bland annat Anders Ekstrand (Långsiktig hållbarhet i stressfull tillvaro), Jonas Jonason (kost och träning) och Simon Elvnäs (att vara effektfull).
– Jag signade upp så fort anmälan öppnade, de dagarna är reserverade i min kalender, säger Lina.
– Det ska bli kul, det har varit ganska intensiva år under pandemin och jag tycker att programmet ser kul ut, och verkar vara något som vi inte sett tidigare.

 

Programmet är spikat – läs mer och anmäl dig till årets summit genom att klicka här.