1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Ny stipendiat utsedd av PGA Future Fund

Det är med stor glädje vi kan meddela att Ingrid Lindblad, tilldelas ett stipendium på 100.000 kronor från stiftelsen PGA Future Fund.

Efter att ha dominerat amatörgolfen under nästan ett års tid och vunnit över 20 tävlingar, har Lindblad nu tagit steget till att bli professionell golfspelare. Hennes beslut att bli proffs till 2024 är en naturlig följd av hennes framgångar och ambitioner.

”Vi är oerhört stolta över att kunna tilldela Ingrid Lindblad stipendiet från PGA Future Fund. Ingrid har visat enastående talang och engagemang genom hela sin amatörkarriär. Med detta stipendium hoppas vi kunna ge henne det ekonomiska och mentala stöd som krävs för att hon ska kunna fokusera fullt ut på att nå nya framgångar i proffsvärlden,” säger Johan Hampf, VD på PGA of Sweden.

Ingrid Lindblad gjorde sin allra första rond som proffs under Firekeepers Casino Hotel Championship på Epson Tour i juni och vi ser med spänning fram emot att följa hennes fortsatta proffskarriär.

Stort grattis PGA Tour Professional Ingrid Lindblad!

PGA Future Fund har nu stöttat 158 PGA medlemmar med stipendier till en sammanlagd summa av 10.685.000 kronor

Om PGA Future Fund
PGA Future Fund är Sveriges största individuella idrottsstipendium, grundat av PGA tillsammans med företag inom näringslivet och privatpersoner med en gemensam passion för golf. Stiftelsen etablerades hösten 1998 med syftet att ge unga golfproffs ekonomiskt och mentalt stöd när de tar steget mot en professionell karriär. Genom stipendieprogrammet strävar PGA Future Fund efter att stödja och främja nästa generation av svenska golfstjärnor, vilket bidrar till att säkerställa en stark framtid för golfen i Sverige.

Läs mer om PGA Future Fund.