1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Partners 2015

Vi som stödjer PGA och Svensk golf.

1. PGA Premiere Partner

Titleist är PGA Premiere Partner sedan 2008. Ett samarbete inom såväl shopverksamhet, produktbranding, tävlingar och utbildning som syftar till att förbättra förutsättningarna för on-course shopar och skapa ökad efterfrågan på Titleist produkter hos golfspelare i Sverige.

Vi arrangerar årligen två tävlingar med Titleist som titelsponsor, PGA 4-Ball Championship by Titleist och PGA Junior Championship by Titleist.

Titleist ingår även som partner i PGA Future Fund, Sveriges största individuella idrottsstipendium.

Till Titleist hemsida

Sedan årsskiftet 2007 är Volkswagen Personbilar PGA Premiere Partner vilket innebär att Volkswagen är PGAs officiella bil. Medlemmar har möjlighet att köpa personbilar till ett förmånligt pris och det finns även möjlighet till finansiering/hyresavtal enligt särskilda villkor. Partnerskapet innebär även att vi årligen arrangerar tävlingen PGA Professional Championship by Volkswagen, med  Volkswagen som titelsponsor,

Volkswagen ingår även som partner i PGA Future Fund, Sveriges största individuella idrottsstipendium.

Till Volkswagens hemsida

Galvin Green och PGA of Sweden inledde sitt samarbete redan 1996. Sedan dess har Galvin Green varit PGA Premiere Partner till PGA och PGAs officiella klädlinje för golf.

Båda parterna representerar var för sig två mycket starka varumärken och erhåller därför ytterligare status genom samarbetet. I Galvin Greens internationella satsning är samarbetet med PGA en viktig referens.

Galvin Green ingår även som partner i PGA Future Fund, Sveriges största individuella idrottsstipendium.

Til Galvin Greens hemsida

Golf Plaisir är marknadsledande i Sverige på golfresor och har varit PGAs officiella resebyrå sedan 2014.

Genom samarbetet arrangerar Golf Plaisir golfskolan som ingår i Golfens Högre Tränarutbildning (HTU). En annan stor och viktig del för såväl Golf Plaisir, PGA och PGAs medlemmar är alla de spel- och träningsresor som PGAs medlemmar arrangerar genom Golf Plaisir.

Till Golf Plaisirs hemsida

4. PGA Official Winter Home

Novo Sancti Petri Golf HAR VARIT PGA Winter Home Partner sedan 2017. Är även sedan 2017 destinationen där vi förlägger vår HTU golfskola.

Novo Sancti Petri Golf ståtar med 36-hål golf av yppersta klass. Parkbanan slingrar sig ända ner till havet på sina håll och passar alla typer av golfare med sin karaktärisitiska parkkaraktär. I området finns det finns gott om restauranger och butiker som håller öppet året runt.

Till Novo Sancti Petris hemsida

Costa Navarino is steadily raising its profile as a prime, sustainable destination in the Mediterranean by additionally offering a world-class golf experience on the four signature golf courses in Greece. Its credentials are impressive: four 18-hole signature courses in idyllic settings next to two of the finest golf resorts in Greece, five-star hotels and outstanding resort facilities, a virtually endless choice of other sports and activities, plus great weather all year round… to name just a few.

Visit Costa Navarino webpage

3. PGA Official Product

Capto är en högteknologisk och lätt sensor som använder banbrytande teknologi för att ge exakt, detaljerad och tillförlitlig data inom putting. Den använder avancerad programvara för att visa data intuitivt och i realtid.

Sensorn är liten och nätt och monteringen går smidigt, vilket gör att du snabbt kommer igång med din analys. Du kan använda den både inomhus och utomhus, från olika lägen och lutningar på green. Du kan till och med ta med den ut på banan för att kunna analysera puttarna direkt i displayen eller studera datan efteråt. Detta gör Capto till den smidigaste, mest mångsidiga och användarvänliga puttsensorn på marknaden.

Till Captos hemsida

deWiz banbrytande teknik är baserad på en vetenskaplig metod för att bryta cyklar inom motorisk inlärning och driva golfare att förbättra sig snabbare. Med deWiz på handleden mäter du din sving i realtid, och med den patenterade Learning Stimuli™ tekniken så kan du få omedelbar feedback för snabbare inlärning. Du kan bl.a. träna på din transition för att bota en slice eller hook, length of backswing och tempo för att slå längre och få ett jämnare golfslag, och wedgelängder för att förbättra närspelet.

deWiz är ett utmärkt träningsredskap att användas både på rangen eller banan, i trädgården men går även att använda inomhus så länge du har utrymme att göra din sving. Detta gör att du kan träna och förbättra ditt golfspel under hela året nästan varsomhelst du befinner dig. För dig som medlem i PGA har vi ett specialerbjudande, kontakta oss på support@dewizgolf.com för att veta mer.

Till deWiz hemsida

Stability Shaft ersätter en 50-årig teknologi för putterskaft tillverkade i stål och hjälper dig att sänka fler puttar och minska 3-puttar nästa gång du spelar. Den passar i stort sett alla putters som någonsin gjorts och kräver ingen anpassning till ditt spel, du kan spela med skaftet med en gång!

– 99% av alla golfare föredrar Stability framför stål.
– Stabiliserar putterhuvudet och du träffar alltid bollen square.
– Mer förlåtande vid off-center träffar.
– I princip ingen skaftflex ger bättre hastighets och avståndskontroll.
– Startar din boll på linjen med bättre rull.
– Godkänd av USGA & R&A

Till Stability Shafts hemsida

2. PGA Official Partner

Golfstore är Officiell Partner till PGA. Golf Store har vuxit stadigt och är nu Europas största fackhandelskedja inom golfen – 245 Golf Store Pros och Golf Store-butiker i sex länder; Sverige, Danmark, Norge, Tyskland, Holland, och Österrike. Golf Store ser som en av sina uppgifter att göra golfen ännu roligare och enklare för spelarna.

Golfstore är genom samarbetet involverade i PGAs utbildningsverksamhet, bland annat i Tränarutbildningen TU. Business och Management är en viktig del av utbildningen. Med Golf Stores gedigna kunskap om golf-detaljhandeln leder detta till att nyutexaminerade Pros står bättre rustade till, och får ökad vilja, att driva golfbutik.

Golfstore ingår även som partner i PGA Future Fund, Sveriges största individuella idrottsstipendium.

Till Golfstores hemsida

En revolution inom golfträning ropar efter dig: BAL.ON är ett kit med trycksulor, smart pods och en smartphone-app. Med hjälp av trycksensorer och AI ger den dig realtidsanalys och coachning. BAL.ON fångar information som är osynlig för det mänskliga ögat, vilket gör dig ett strå vassare var- och närhelst du behöver det.

Till BAL.ONs hemsida

FootJoy, the #1 shoe in golf, är ett ikoniskt golfmärke som har mer än 100 års erfarenhet av skotillverkning och en ledande position på världens största marknader. FootJoy är det självklara valet för de som älskar spelet, från unga till äldre, från amatörer till proffs. Sedan år 1945 har FootJoy varit den ledande golfskon på PGA-touren. Detta tack vare en stark passion för spelet och ett obevekligt engagemang för produktinnovation, stil, komfort, kvalitet och service.

Till FootJoys hemsida

Foresight Sports Europe are the official distributors of Foresight Sports revolutionary range of launch monitors, golf simulators, gaming and professional software, and custom commercial solution development.

Our technology includes the GCQuad and GC2+HMT launch monitors that provide the most accurate practice, play and competitive golf experience both indoors and outdoors for every club in the bag, including full putting analysis for GCQuad. They can be installed across a wide range of sectors – from golf clubs to indoor golf centres, coaching academies, swing rooms, driving ranges and private homes.

Visit Foresight webpage

Söderberg & Partners Team Provins är PGAs Officiella Försäkringsmäklare. Syftet med samarbetet är att utveckla attraktiva försäkringslösningar för PGAs medlemmar avseende såväl individuella som företagsrelaterade försäkringar. Speciellt för PGAs Tour Professionals så erbjuder Provins en skräddarsydd TP försäkring som ger ett mycket bra och nödvändigt skydd för denna kategori av medlemmar.

Besök Söderberg & Partners hemsida

SkyCaddie är PGAs officiella ”Rangefinder” som bygger på mycket avancerad GPS-teknik. Över 28 000 banor är uppmätta och kartlagda av proffs. Det är bara SkyCaddie som går runt varje bana med lantmäteriklassad utrustning så att du får information som du kan lita på. Det finns inga tourspelare som använder avståndsböcker som baseras på satellitbilder eller flygfoto.

Läs mer om SkyCaddies modeller

TechStarIT är PGAs officiella telefonipartner och erbjuder lösningsorienterade kommunikations och IT-tjänster för företag. Med många års erfarenhet inom både IT och service lyfter de fram kundens faktiska behov och erbjuder en så kostnadseffektiv lösning som möjligt. Genom sitt genuina intresse i kundens arbetsprocesser och eventuella problemområden föreslås lösningar och verktyg för att optimera dessa arbetsflöden utifrån ett helhetsperspektiv.

Till TechStarITs hemsida