1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

Spännande info från partners under PGA Networking summit

Snart är det dags för PGA Networking summit.
Flera av våra partners kommer att vara på plats i Halmstad för att informera just dig om det senaste från just dem.

Glöm inte anmäla dig för din chans att hänga med våra partners.
Läs mer och anmäl dig till PGA Networking summit genom att klicka här.

Nedan kan du ta del av vem som kommer vara på plats i Halmstad den 28-29 oktober.

Galvin Green är på plats för att visa upp nästa års PGA-kollektion. Du kommer få möjlighet att beställa dina egna kläder.

FootJoy erbjuder skoutprovning samt visar upp nästa års modeller. Givetvis finns också chansen att beställa specialdesignade skor.

Volkswagen är i Halmstad från onsdag till fredag morgon. På torsdagen kommer man att erbjuda provkörning av de nya elbilarna ID3 och ID4.

Range Servant är på plats för att visa upp det senaste kring robottplockare, rangebelysning och betalningsystem.

Bollé har trätt fram som marknadsledande när det kommer till solglasögon med fokus på solskydd och visuell performance. Kenneth Ekbladh är på plats för att berätta mer om arbetet.

GolfStore informerar om allt de har att erbjuda precis Golfbox.dk och som BGT Scandinavia  som visar upp den officiella PGA-produkten Stability Shaft.

Golf Plaisir är på plats för att berätta om sina destinationer och vill gärna hjälpa till med uppbokning av träningsresa.

Och givetvis är vår nya partner deWiz på plats för att berätta mer om träningsprodukten som bland annat fått lovord från både Henrik Stenson och Annika Sörenstam.

Custom Golf Scandinavia har kraftigt renoverat sitt varumärke. Man är fortsatt nummer ett när det kommer till verkstadsprodukter för shoppar men har nu också siktat in sig på klubbmakeri och klubbfitting. De har bland annat med sig det upphajpade skaftet Autoflex och hoppas få chans att utbilda PGA-medlemmar närmre kring både skaftet och en rad andra produkter.
Ta vara chansen prata med Alexander och Peter om skaftet eller om du har frågor om lagning eller justering av utrustning. De är i Halmstad för att hjälpa dig.