1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

PGA Junior ProAm

Sveriges roligaste juniortävling

Med ny samarbetspartner vid vår sida är vi oerhört glada att presentera Destination Halmstad som vår nya huvudpartner till Sveriges roligaste juniortävling 2024, PGA Junior ProAm – Vägen till Halmstad.

PGA Junior ProAm är en unik rikstäckande juniortävling som arrangerades för första gången för snart trettio år sedan. Tävlingen är en av de största och mest uppskattade juniortävlingarna i landet och har fått otroligt stor uppmärksamhet både i och runt golfen genom sitt unika koncept – att få tävla i lag tillsammans med sin PGA Pro.

Tävlingen spelas i 3 steg mellan landets alla klubbar, från klubbkval till distriktsfinal och vidare mot Sverigefinalen som detta år spelas på Holms GK mellan den 11-13 augusti.

PGA Junior ProAm är inte enbart en tävling där juniorerna utvecklas genom tävlingsmomentet. Under dagarna då Sverigefinalen spelas integreras även utbildande förläsningar, sociala aktiviteter och spännande möten. Detta för att stärka plattformen för utveckling, kamratskap och spelglädje.

Läs mer på tävlingens hemsida