1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

PGA Junior Championship by Titleist

En tävling för de bästa juniorerna i Sverige.

I år arrangeras PGA Junior Championship by Titleist för trettonde året i rad. En scratchtävling som spelas över 36 hål med ett startfält på 72 spelare som gör upp om de åtråvärda mästartitlarna.

Tävlingen spelas i två klasser, en för flickor och en för pojkar och är det självklara valet för spelaren som vill uppleva en juniortävling i proffsklass. Tävlingens format ska skapar tydliga associationer till proffsvärlden där tävlingsbevakning, touriga scorekort, bollpyramider, utrustningscount och spelarintervjuer är viktiga inslag.  Och givetvis är caddies tillåtna. Vår ambition med tävlingen är att hjälpa spelarna att förbereda sig inför framtiden eftersom vi vet att många av dem kommer att ta ett steg ut i proffsvärlden.

Spelplatsen är åter igen förlagd till Landskrona GK och den högklassiga Erikstorpsbanan bjuder inte enbart på hänförande vyer, den ställer framför allt höga krav på god spelstrategi.

Varmt välkommen!

Tävlingsinformation

Lokala regler PGA Junior Championship by Titleist 2024

 

Spelplats: Landskrona GK, Erikstorpsbanan
Datum: Tisdagen den 18 juni 2024
Format: Scratchtävling över 36 hål för juniorer, amatörer
Antal: Max 72 spelare, 48 pojkar och 24 flickor
HCP-gräns: Högsta tillåtna HCP är 6.0 för pojkar och 10.0 för flickor
Startavgift: 500 kr vilket inkluderar inspel, tävling, startpresent, lunch (tävligsdagen), fri vagn samt fria rangebollar.
Sista anmälningsdag: 11 juni

ANMÄLAN: Klicka här

Boende & inspel: Om du vill ha hjälp med boende eller för att boka tid för inspel under måndagen den 17 juni, vänligen kontakta Landskrona Golfklubb via 0418-44 62 60.

Mer information om tävlingen hittar här.

Har du några frågor gällande tävlingen så är du varmt välkommen att kontakta PGA via pga@pgasweden.com

Se tidigare vinnare