huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

Försäkringar

Vi hjälper dig att få rätt försäkringsskydd

Försäkringar

Genom Ditt medlemskap i PGA har Du möjlighet att teckna försäkringar som passar just Dina behov, vare sig du är spelare eller tränare

PGA har tillsammans med sin samarbetspartner Provins Insurance AB tagit fram olika försäkringslösningar, paket, för dig som PGA medlem. Beroende på din medlemskategori i PGA, Tour Pro eller Club Pro, om du är anställd eller driver bolag/firma, om du är ensamstående eller har familj, behöver du olika lösningar.

Den olycksfallsförsäkring* som ingår i din medlemsavgift till PGA, och det skydd samhället tagit på sig när det gäller att ekonomiskt skydda både enskilda och familjer ifall något oförutsett skulle hända, är bara ett grundskydd och måste kompletteras. Den som inte aktivt gjort tilläggsval saknar komplett försäkringsskydd.

Det är också viktigt att veta att Du som yrkesverksam inom golf med status ”Professional” per definition anses ha golf som yrke vilket innebär att hemförsäkringsskyddet inte längre gäller i händelse av skada.

Tillsammans med Provins har vi tagit fram en speciell hemsida där Du kan läsa om vilka försäkringar, paketlösningar, som vi rekommenderar för Dig och Din familj utöver grundskyddet.

Gå in och läs mer här

Eller gå direkt till Provins sida för att läsa mer

För ytterligare hjälp kontakta Lasse Engström på 0705 – 97 98 99 eller lasse.engstrom@provinsinsurance.se. Gäller det olycksfallsförsäkringen som ingår i medlemskapet kontakta Gunnar Ageskär på 0703 – 03 34 37 eller gunnar.ageskar@soderbergpartners.se.  Mer information finner du även på Provins hemsida.

*Om man är skriven i Norden så omfattas man av olycksfallsförsäkringen. Försäkringen gäller också om Du är utanför Norden i max 12 månader men du måste fortfarande vara skriven inom Norden under denna period.