huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

Försäkringar

Vi hjälper dig att få rätt försäkringsskydd

Försäkringar

Genom Ditt medlemskap i PGA har Du möjlighet att få rådgivning och teckna försäkringar som passar just Dina behov, vare sig du är spelare eller tränare

PGA har tillsammans med Lasse Engström och Gunnar Ageskär på Söderberg & Partners tagit fram speciellt utformade försäkringslösningar beroende på din medlemskategori i PGA.  Försäkringsbehoven är i regel olika beroende på om du är Tour Pro eller Club Pro, om du är anställd eller driver bolag/firma, om du är ensamstående eller har familj.

I din medlemsavgift ingår en olycksfallsförsäkring*. Det ska ses som ett grundskydd och behöver i de allra flesta fall kompletteras med individuella försäkringar.

Du som är yrkesverksam inom golf med status Professionell per definition anses ha golf som yrke, det innebär att hemförsäkringsskyddet inte längre gäller i händelse av skada.

Tillsammans med Söderberg & Partners har vi en speciell hemsida där Du kan få mer information avseende försäkringar och de handlingar som är aktuella.

Gå in och läs mer här: www.golfforsakringar.se

För personlig rådgivning ansvar- och företagsförsäkring kontakta Lasse Engström på 0705 – 97 98 99, lars.r.engstrom@soderbergpartners.se. Avseende personförsäkringsäkring kontakta Gunnar Ageskär på 0703 – 03 34 37 ,  gunnar.ageskar@soderbergpartners.se.

 

*Om man är skriven i Norden så omfattas man av olycksfallsförsäkringen. Försäkringen gäller också om Du är utanför Norden i max 12 månader men du måste fortfarande vara skriven inom Norden under denna period.