1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

AFFÄSRMANNSAKAP Level 2

Sales and Marketing

Under dessa dagar så kommer du att få grundläggande och inspirerande tips för att öka effekten i ert säljarbete i rollen som PGA Pro. Du kommer även att få konkreta råd kopplat till konkreta situationer i ert dagliga arbete. Bli uppdaterad kring trender gällande marknadsföring via sociala medier, som kommer att ge dig insikter och förståelse för vad internet och sociala medier innebär idag.

Ni kommer efter dessa dagar ha flera nya kunskaper och färre hinder för att jobba med konsultativ försäljning och marknadsföring, där vinnaren i slutändan är era kunder. Denna utbildning kommer att ge dig som PGA Pro en grund för att jobba mer målinriktat med försäljning och marknadsföring.

Detta är en utbildning som PGA genomför i samarbete med Golfstore

Datum: TBA

Plats: TBA

10.500 kr exkl. moms.

Avbokningsregler:
Observera att anmälan är bindande

  • 100% återbetalning vid avanmälan 4 veckor innan start .
  • 50% återbetalning vid avanmälan 2 veckor innan start.
  • Avanmälan mindre än 2 veckor innan ges ingen återbetalning.

Natalia Brynte

Natalia brinner lite extra för att få bygga communities och dialog i sociala kanaler, till vardags driver hon reklambyrån Futency AB, där hon arbetar med strategier, kreativa koncept och hands on med produktion, annonsering och community management.

Natalia tror på lärande genom att göra, så tillsammans kommer ni att blanda teori och praktik. Så att alla får testa och reflektera för att sedan fortsätta arbetet på sociala kanaler på egen hand.

Med passion och mod som ledord kommer Natalia tratta ner människors komplexa beteenden i sociala och digitala kanaler, och gör dessa enklare att förstå. Bjuder på konkreta tips och trendspaningar som alla kan ta till sig och gör så att alla i rummet ska känna – Nu gör vi det här! Vi kan också!

Kursen är inte öppen för anmälan

Vid frågor kontakta:

Sofia Strindholm, utbildningsansvarig PGA
sofia@pgasweden.com
070-8584230

Du skall ha genomgått Business and Leadership Level 1