huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

Business & Leadership Level 2

Business Management Level 2

Business Management Level 2 – ”Business & Leadership” är en påbyggnad av level 1.

 

Avbokningsregler:

Observera att anmälan är bindande
100% återbetalning vid avanmälan 4 veckor innan start .
50% återbetalning vid avanmälan 2 veckor innan start.
Avanmälan mindre än 2 veckor innan ges ingen återbetalning.

Johan Thellmark

Jag har jobbat i golfbranschen i över 30 år, på olika positioner och i flera Europeiska marknader. Det har gett mig möjligheten att följa en lång utveckling, både när det gäller varumärken och aktörer på marknaden, men även hur PGA-prons roll har förändrats. Jag är övertygad om att det är ”på golfbanan det händer” och att de förändringar vi ser komma innebär stora möjligheter för PGA-pros att stärka sina positioner.

Min bakgrund är inom tennisen, där jag gick vägen genom idrottsgymnasium, collegestudier, tävlingsspel och tränarrollen innan jag hamnade i golfbranschen.

Helena Dahlström

”När man mår bra, presterar man bra, det finns alltid med mig när jag försöker hjälpa andra att bli den bästa versionen av sig själv.”

Med vänlighet och bestämdhet utmanar jag dig för att nå dem resultat du själv önskar.

Under 20 år har jag coachat och handlett chefer och team på alla nivåer, från ledningsgrupp till medarbetarteam, från stora internationella företag till små privata företag och även kommuner.

Den erfarenhet jag har fått som professionell tennispelare under 7 år och från arbetslivet, bakar jag ihop och förmedlar för att hjälpa andra att nå framgång.

No Content