huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

Business & Leadership Level 1

Business and Leadership Level 1

Business Management Level 1 – ”Business & Leadership” 

Den första dagen kommer vårt fokus att ligga på affärsekonomi kopplat till tränarrollen. Johan kommer att navigera er i djungeln av siffror där han gör det svåra enkelt. Att som tränare kunna analysera, budgetera, sätta ekonomiska mål. Förstå vikten av uppföljning, för att sedan ha förmågan att kunna förmedla detta till klubbens ledning och styrelse. Det låter kanske som en dag full med teori, men dagen kommer innehålla många praktiska moment där ni får jobba utifrån er egen verksamhet. Allt för att göra det så relevant som möjligt för dig!

Under de nästkommande två dagarna kommer vi att lyssna, prata, diskutera, tänka, men framför allt träna!

Som i vilken idrott som helst, inte minst golf, så är det samma sak med ledarskap; ju mer man tränar desto bättre blir man.

Vi kommer att börja från början med att diskutera vad ledarskap är, hur vi ser på ledarskapet, och vilka egna erfarenheter vi har med oss. Sedan dyker vi lite djupare i vad och hur ledarskapet påverkar både oss själva och andra. Ni kommer få arbeta både enskilt och tillsammans med frågor som är specifikt relaterade till er egen arbetssituation som Pro. Ni får möjlighet att dela erfarenheter/idéer och diskutera med era kollegor, allt för att ni ska känna att de insikter och kunskaper som ni får med Er kan användas i ert dagliga arbete.

Ingen kommer vara gladare än vi om ni åker hem med en stor påse motivation och inspiration att fortsätta leda och coacha andra till framgång!

Detta är en utbildning PGA genomför i samarbete med Golfstore

Datum: 10-12 oktober, 21-23 november

Plats: TBA

10 000 kr plus moms

Avbokningsregler:

Observera att anmälan är bindande
100% återbetalning vid avanmälan 4 veckor innan start .
50% återbetalning vid avanmälan 2 veckor innan start.
Avanmälan mindre än 2 veckor innan ges ingen återbetalning.

Johan Thellmark
Jag har jobbat i golfbranschen i över 30 år, på olika positioner och i flera Europeiska marknader. Det har gett mig möjligheten att följa en lång utveckling, både när det gäller varumärken och aktörer på marknaden, men även hur PGA-prons roll har förändrats. Jag är övertygad om att det är ”på golfbanan det händer” och att de förändringar vi ser komma innebär stora möjligheter för PGA-pros att stärka sina positioner.

Min bakgrund är inom tennisen, där jag gick vägen genom idrottsgymnasium, collegestudier, tävlingsspel och tränarrollen innan jag hamnade i golfbranschen.


Helena Dahlström
”När man mår bra, presterar man bra, det finns alltid med mig när jag försöker hjälpa andra att bli den bästa versionen av sig själv.”

Med vänlighet och bestämdhet utmanar jag dig för att nå dem resultat du själv önskar.

Under 20 år har jag coachat och handlett chefer och team på alla nivåer, från ledningsgrupp till medarbetarteam, från stora internationella företag till små privata företag och även kommuner.

Den erfarenhet jag har fått som professionell tennispelare under 7 år och från arbetslivet, bakar jag ihop och förmedlar för att hjälpa andra att nå framgång.

No Content