1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

GOLFTEKNIK

Med fullt fokus på golfens olika slag och spelmoment.

Level 1: Improve your Game

Detta är utbildningen som vänder sig till dig som både vill utveckla ditt eget spel och samtidigt få nya verktyg för att utvecklas som golftränare.

Under Level 1 fokuserar vi mycket på att utveckla dina egna färdigheter som golfspelare med tonvikt på närspel och puttning. Det vi vill är att du som tränare ska få ny inspiration och kunskap genom att uppleva ”resan” på egen hand.

Niklas Eriksson är PGA-tränare och har en gedigen förståelse för hur utveckling av golfspelare på alla nivåer formas. Hans pedagogik och filosofi är enkel och rak. Förmågan att på hög nivå kunna demonstrera samtliga slag, tekniska koncept och att aldrig kräva något av någon annan som man inte själv kan utföra. Han är kursansvarig för utbildningen och utöver honom kommer du att möta handplockade specialister där Ronnie Andersson har en framstående roll i Level 2, där vi förflyttar fokus till elitmiljön.

Datum:
Utbildningen genomförs vid två separata tillfällen - och du väljer ETT utav alternativen när du anmäler dig.

Alternativ 1: 30 sept - 2 okt 2024
Alternativ 2: 21-23 oktober 2024

Plats:
Barsebäck

3 dagar

Du skall ha med dig:

  • Kläder för golfspel oavsett väder.
  • Golfklubbor
  • Anteckningsmaterial

10.000 kr exkl. moms

Avbokningsregler
Observera att anmälan är bindande

  • 100% återbetalning vid avanmälan 4 veckor innan start.
  • 50% återbetalning vid avanmälan 2 veckor innan start.
  • Avanmälan mindre än 2 veckor innan ges ingen återbetalning.

För Level 1 skall du vara PGA Golf Professional.

Niklas Eriksson är PGA-tränare och har en gedigen förståelse för hur utveckling av golfspelare på alla nivåer formas. Hans pedagogik och filosofi är enkel och rak. Förmågan att på hög nivå kunna demonstrera samtliga slag, tekniska koncept och att aldrig kräva något av någon annan som man inte själv kan utföra. Niklas är kursansvarig för utbildningen och utöver honom kommer du att möta handplockade specialister inom olika områden, där Ronnie Andersson har en framstående roll i Level 2, där vi förflyttar fokus till elitmiljön.

Kursen är inte öppen för anmälan ännu

Har du frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss via utbildning@pgasweden.com eller 040-631 41 00.