1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

2017 – Daniel Grestam

Motivering från PGA Distrikt Väst

Daniel Grestam har verkat som tränare på Hills i över tio år. Under den tiden har det hänt väldigt mycket på klubben och de driver numera en stor träningsverksamhet, inte minst på juniorsidan.
Klubben har de senaste åren skördat stora idrottsliga framgångar, till exempel har damlaget vunnit två raka SM-guld, herrarna har tagit två raka SM-brons och hösten 2017 vann Hills JSM klubblag för första gången. Klubben hade också två spelare med i Juniorernas Solheim Cup 2017 och leder för närvarande SGF Golf Ranking Klubb och Klubb Junior överlägset.

Daniel är en mycket engagerad tränare som går djupt i varje enskild spelares utveckling. Han har varit framgångsrik med att utveckla spelare individuellt och dessutom få dem att lyckas som lag.

Som headpro på Hills har Daniel lyckats skapa en attraktiv träningsmiljö där juniorerna peppar varandra till ständig utveckling, ivrigt påhejade av de etablerade tourspelare som representera klubben eller har anläggningen som träningsbas i Sverige.
Klubbens framgångar har lockat många nya juniorer till klubben som med varsam hand slussats in i verksamheten och under Daniels ledning utvecklats ytterligare.

Daniel Grestam är en hängiven tränare och tjänar som ett utmärkt föredöme för alla medlemmar i PGA.