1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

2019 – Petter Ederö

Vi vill nominera Petter Ederö till Clubprofessional of the year med motiveringen:

Petter har under året coachat våra lag i JSM klubblag, Skol SM och Herrarnas SM. I samtliga tävlingar har vi stått som segrare!

Under året har han varit ute och coachat spelarna på respektive tourer, vi har fått fram 5 spelare till landslagen både pojkar och flickor och det är Petter som drivit och tränat samtliga spelare.

Han driver golfgymnasiet tillsammans med Birgittaskolan och vi har fått många spelare som vill gå på gymnasiet här på grund av framgångarna och utvecklingen spelarna fått med Petters hjälp.

Med en energi som ingen annan är i närheten av, tränar han ungdomarna alla kvällar i veckan och kör även fyspassen med dem. Under helgerna hjälper han alla juniorerna som han tränar, ute på tävlingsbanorna.Och efter rundorna på ledig tid, fortsätter han outtröttligt att hjälpa dem som han tränar.Han ställer alltid upp och ser till att fylla bilen eller minibussen med juniorspelare till tävlingshelger.

En Tränare som dessutom är en eldsjäl, och alltid ställer upp för de han tränar och andra.

Dessutom en entusiasmerande person, som ger mycket energi till många i sin omgivning och all övrig verksamhet på klubben

Peter Lindh

PGA Professional

Landeryds GK