1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

2009 – Patrik Brorsson

Distriktskommittén PGA syd vill härmed utnämna Patrik Brorsson, Söderåsens GK, till Club Pro of the Year 2009. Samtidigt som han premieras av distriktets är han också vår nominering till PGA Swedens ”Teacher of the Year Award” för 2009. Vår motivering lyder som följer:

Med meriterande erfarenheter från golfspelets och golfinstruktionens alla ämnen och olika moment, har Patrik Brorsson tagit steget vidare till sportens administrativa sida.
Med hjälp av sin golffrämjande inställning och de sunda värderingar han alltid burit med sig i tidigare uppdrag, har han under det senaste året starkt bidragit till att en golfklubb kunnat bryta en brant nedåtgående trend, och nu är på väg mot ljusare tider igen.

Patrik är ett bevis för att en PGA Pros förmåga att entusiasmera, motivera och arbeta med människor, samtidigt som en gedigen golfkunskap finns i botten, är mycket viktiga egenskaper hos en golfklubbs huvudansvarig.

Parallellt med sitt arbete som klubbchef är Patrik alltjämt en god golfspelare, och sedan många år tillbaka aktiv i PGA Swedens Distriktsverksamhet och i distriktet Syds styrelse. Han är en hög respekterad person bland kollegor såväl för sitt sätt att vara som människa som för sin oomtvistade kunskap. Patrik Brorsson är en mycket god representant för vårt PGA i alla tänkbara sammanhang.

PGA Distrikt Syd styrelse vill med denna motivering utnämna Patrik Brorsson till distriktets ”Club Pro of the Year” för 2009, och även nominera honom till PGA Swedens ”Teacher of the Year” 2009.

För PGA Distrikt Syd
Petter Bengtsson, Peter Ohlsson, Håkan Svensson, David Leet