1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner
1-pga-premiere-partner

2018- Henrik Staff

Distriktskommittén PGA Väst nominerar Henrik Staff Halmstad GK till utmärkelsen PGA Future Fund Club Pro of the year.

Henrik Staff har verkat som tränare på Halmstad Golfklubb i snart tjugofem år men har engagemang, driv och nyfikenhet som om han var nyutexaminerad.

Tillsammans med sina kollegor på klubben driver han en mycket aktiv juniorverksamhet och Halmstad Golfklubb är en av de klubbar som har allra flest spelare ute på de nationella juniortävlingarna (SGF Golf ranking). Under de senaste åren har Halmstad fostrat flera spelare som gått vidare till collegespel och de har fått fram flera landslagsspelare.

Henrik är också drivande i sponsornätverket på Halmstad som anses som ett av landets bästa. Tillsammans med kollegor i området arrangerar Henrik mycket uppskattade golfresor för både juniorer och vuxna.

Henrik är helt enkelt en extremt kompentent PGApro och klarar den svåra balansen att vara en klassisk headpro på en storklubb samtidigt som han är personlig tränare för flera unga lovande spelare.

Sammantaget är Henrik Staff en hängiven tränare, förstår värdet av att upprätthålla sitt eget spel och tjänar som ett utmärkt föredöme för alla medlemmar i PGA.