huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners
huvudpartners

Integritetspolicy

Dina personuppgifter

En personuppgift är alla uppgifter som kan användas för att identifiera en enskild person. Det kan t.ex. vara grundläggande uppgifter såsom Namn, Ort, telefonnummer eller kontouppgifter.

Som medlem hos oss

Som medlem hos PGA Sweden måste vi samla viss information om dig. Syftet med behandling av dina uppgifter är att uppfylla våra skyldigheter till dig som medlem.

Personuppgifter vi har om dig är:

Namn
Adress och Ort
Telefonnummer
Mailadress
Personnummer
Golf ID
Status utbildningar
Foto

 

Behandling av personuppgifter

PGA Sweden följer gällande lagar och regler. Vi säljer aldrig dina uppgifter till tredje part och vi lämnar aldrig ut uppgifter till tredje part utan ditt samtycke. Vi överför inte dina uppgifter till tredje land utan särskilt samtycke. Vissa uppgifter kan vi bli skyldiga att lämna till svenska myndigheter.

I ditt medlemskap i PGA Sweden ingår en prenumeration av Golf Digest och Provins Insurance. Till dessa parter ger vi ut ditt namn och adress för att tillgodose den delen i ditt medlemskap.

Om ni inte vill fortsätta med dessa prenumerationer så kontakta oss så ser vi till så våra partners tar bort er från deras register.

Vi samlar in era uppgifter i samband med att ni tecknar medlemskap. Ni anger själv era uppgifter via vår hemsida vid ansökan om medlemskap.

Dina personuppgifter sparas hos oss så länge det behövs för att uppfylla syftet med behandlingen och för att följa svensk lag och gallras därefter enligt särskilda rutiner.

Vi skyddar dina personuppgifter

Dina personuppgifter är alltid skyddade hos oss. Vi sparar aldrig mer uppgifter än vi behöver och vi sparar dessa på säker plattform med tillgång enbart för behörig personal.

Dina rättigheter

Dataskyddslagstiftningen ger dig ett antal rättigheter i förhållande till behandlingen av dina personuppgifter. Du har till exempel rätt att begära tillgång till dina personuppgifter (s.k. registerutdrag) och till dataportabilitet. Du kan även rätt att begära att dina uppgifter rättas eller raderas, att behandlingen begränsas, att eventuella samtycken återkallas och att dina uppgifter inte ska användas för direktmarknadsföring.

Begäran om registerutdrag kan du göra max en gång per år kostnadsfritt. Vid fler gånger kan PGA Sweden behöva ta ut en kostnad för administration.  Vid begäran om registerutdrag ska du kunna legitimera dig för säker identifiering antingen på plats i våra lokaler i Bara eller via post med en underskriven begäran och kopia på ditt körkort eller annan legitimation. Om du inte vill att dina uppgifter ska användas till marknadsföring eller vill att dina uppgifter ska uppdateras kan du göra det muntligt eller via mail till pga@pgasweden.com.

Vi kan behöva uppdatera den här informationstexten, t.ex. om vi skulle behandla dina uppgifter för nya ändamål, samla in ytterligare uppgifter eller dela dina uppgifter med andra mottagare än de som anges här. I sådant fall kommer du få ta del av en uppdaterad information där förändringarna fram­går. Den senaste versionen av informationen finns alltid publicerad här.

Cookies

Vi använder cookies på vår hemsida för att ni ska få en så bra användarupplevelse som möjligt. En cookie är en liten textfil, som inte innehåller någon personlig information såsom till exempel din mailadress eller ditt namn, som skickas från vår webbserver och som lagras på din dator. Det påverkar inte din dator på något sätt och anledningen till att vi sparar cookies är bland annat för att vi vill förenkla ditt användande av vår webbplats samt att vi mäter trafiken. Vill du inte acceptera cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Detta innebär dock att vår hemsida inte kommer att fungera helt optimalt.

Så här använder vi cookies:

  • För att genom Google Analytics (tredjeparts) analysera och optimera trafiken till och på vår hemsida.
  • För att kunna anpassa marknadsföring till dig